Heropening scholen

De scholen gaan vanaf 8 februari weer open! We zijn daar erg blij mee, ook al brengt het ook onrust en zorgen teweeg. Het allerliefst hebben wij uw kind(eren) gewoon in de klas en geven we weer fysiek onderwijs geven op school! 

We begrijpen dat iedereen hier heel verschillend in staat. De een is wellicht heel voorzichtig of angstig, een ander is de maatregelen misschien wel helemaal zat. Toch is het erg belangrijk dat we dit SAMEN doen en dat we geen oordeel hebben over elkaars mening. Met elkaar in gesprek blijven, vinden we dan ook heel belangrijk! Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten! 

In elk geval willen de heropening zo goed en veilig mogelijk vormgeven. We hebben de komende weken extra veel aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling, groepsvorming en verwerking. Voor een veilige heropening geldt een aantal maatregelen! In deze nieuwsbrief leest u hoe wij deze toepassen op onze school. In dit protocol kunt u de uitgebreide beschrijving lezen van de landelijke maatregelen en de schoolspecifieke uitwerking. 

 

Previous Article Sinterklaasfeest 2020
Next Article Ik hou van Holland-BINGO