Ónze school

in Putten

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Ónze school

in Putten

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Ónze school

in Putten

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Speciaal voor peuters en kleuters

Bij peuters en kleuters: 

Speciaal voor peuters organiseren we regelmatig activiteiten en open dagen. Zodra de volgende activiteit bekend is, leest u dat ook hier!

Voordat je 4 jaar wordt, mag je bij ons komen oefenen. Zo weet je al een beetje hoe het gaat, ken je ons al een beetje en is het net wat minder spannend. Samen met papa en mama spreken we af wanneer je komt. En als je jarig bent geweest, dan kom je elke dag! 

Een dag ziet er ongeveer als volgt uit: 

's Morgens verzamelen de kleuters op het plein. Alle juffen zijn dan ook buiten. De kinderen van groep 3 t/m 8 gaan vast naar binnen. Om 8:25 uur gaat de eerste bel, dan weten we dat het bijna tijd is. Om 8:30 uur gaat de tweede bel en dan gaan de papa's en mama's weer naar huis.Alle groepen hebben een eigen ingang. We gaan naar binnen, hangen onze jassen en tassen op en dan mag je naar de klas. We beginnen altijd gezellig in de kring. 

De rest van de dag spelen we in de klas, werken we aan tekeningen of knutselwerkjes, spelen we buiten, lezen we een boekje, enzovoort. We zingen samen liedjes of we gymmen in de gymzaal, er is altijd wat te doen! 

Rond tien uur gaan we eten en drinken. Iedereen heeft zelf wat eten en drinken mee. We schrijven ons elk jaar in voor het EU-Schoolfruit Project en dan krijgen we (als we ingeloot zijn) van november t/m april op woensdag, donderdag en vrijdag lekker fruit.  

Om 12:00 uur is de ochtend alweer afgelopen en dan eten we gezellig samen een broodje. Alle kinderen blijven op school (continurooster). Daarna gaan we ook nog lekker buiten spelen. 

Ook 's middags spelen en leren we samen. Om 14:30 uur gaan we allemaal naar huis. 

Op woensdagmiddag zijn alle kinderen om 12:15 uur vrij en de kinderen van groep 1 t/m 4 zijn op vrijdagmiddag om 12 uur vrij! 

Nieuwsbrieven

Klik op onderstaande afbeelding voor onze nieuwsbrieven:

Sociale media

Volg ons voor ons laatste nieuws ook op Facebook.

of op Instagram