Nieuws > Alles > We gaan weer naar school

We gaan weer naar school

De afgelopen zes weken hebben we met z'n allen keihard gewerkt om onderwijs op afstand vorm te geven. Er is door het team, ouders en kinderen alles op alles gezet om dit tot een succes te maken! We zijn er ongelooflijk trots op hoe ons dit met elkaar gelukt is en hoe groot de betrokkenheid van alle kanten is gebleken!

Na deze periode van pionieren, ontdekken en aanpassen, ontstaat er na het kabinetsbesluit om de scholen weer te openen weer een heel nieuwe fase. De afgelopen dagen hebben wij met elkaar nagedacht over een veilig en goed plan voor na de meivakantie.

Vanaf 11 mei gaat onze school op de ochtenden weer open voor uw kind(eren). Ik zeg hier even heel nadrukkelijk voor de kinderen. Zoals jullie vast gehoord hebben, mogen er voorlopig geen ouders in de school. Dat vinden we natuurlijk heel vervelend, maar dat is een voorwaarde die gesteld is voor het openen van de school.

Hier vindt u onze speciale “weer-naar-school-nieuwsbrief”. Wilt u deze informatie goed door lezen? Met name graag uw aandacht voor de regels en afspraken. Ondanks dat het wellicht soms niet makkelijk zal zijn, zijn ze wel nodig om een veilige heropening van de school mogelijk te maken!

Ons volledige draaiboek voor het heropenen van de school kunt u hier ook lezen.

Bij vragen, wensen of opmerkingen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan met de leerkrachten of met de directie. Ook kunt u contact opnemen met Miranda van Duinen, zij is contactpersoon en bij haar kunt u terecht wanneer u een vertrouwelijke vraag wilt stellen.

Deel deze pagina:

School video