Je

bent

welkom!

Ingeschreven... En dan?

Wat leuk dat je bij ons op school komt! Je bent van harte welkom! 

Voordat je 4 jaar wordt, mag je bij ons komen oefenen. Zo weet je al een beetje hoe het gaat, ken je ons al een beetje en is het net wat minder spannend. Samen met papa en mama spreken we af wanneer je komt. En als je jarig bent geweest, dan kom je elke dag! 

Een dag ziet er ongeveer als volgt uit: 

's Morgens verzamelen we allemaal op het plein. Alle juffen zijn dan ook buiten. Om 8:25 uur gaat de eerste bel. Alle groepen hebben een eigen ingang. We gaan naar binnen, hangen onze jassen en tassen op en dan mag je naar de klas. We beginnen altijd gezellig in de kring. Om 8:30 uur gaat de tweede bel en dan gaan de papa's en mama's weer naar huis. Wij blijven dan nog even lekker in de kring. 

De rest van de dag spelen we in de klas, werken we aan tekeningen of knutselwerkjes, spelen we buiten, lezen we een boekje, enzovoort. We zingen samen liedjes of we gymmen in de gymzaal, er is altijd wat te doen! 

Rond een uur of tien gaan we eten en drinken. Omdat we meedoen aan het EU-Schoolfruit Project krijgen we op woensdag, donderdag en vrijdag lekker fruit, de andere dagen mag je zelf wat meenemen. 

Om 12:00 uur is de ochtend alweer afgelopen. Misschien mag je dan lekker thuis een broodje eten. Misschien blijf je gezellig met ons over: we eten dan samen in de klas een broodje en daarna gaan we lekker buiten spelen (voor meer informatie over het overblijven klik hier).

Om 13:00 uur komen alle kinderen weer op school en begint de middag. Ook 's middags spelen en leren we samen. Om 15:00 uur gaan we allemaal naar huis. 

Op woensdagmiddag zijn alle kinderen vrij en de kinderen van groep 1 t/m 4 ook op vrijdagmiddag! 

Korenbloem vlog

Klik op de afbeelding voor ons Vlog-kanaal

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.