Nieuws > Alles > Microsoft Showcase School

Microsoft Showcase School

Hiep hiep hoera! In het nieuwe jaar zijn wij een Microsoft Showcase School!
Zoals jullie allemaal weten, zijn wij op school heel ver met het invoeren van ICT. Wij gebruiken ICT als ondersteuning om ons onderwijs nog beter te maken en om de wereld de klas in te halen. Kinderen groeien op in deze digitale wereld en het is onze taak (onderwijs en ouders) om hen hierin wegwijs te maken. Daarom hebben wij ook veel aandacht voor digitale vaardigheden en mediawijsheid. Uiteraard altijd in balans met de ‘gewone wereld’: samenwerken, schrijven, knutselen, enz. blijven natuurlijk ook belangrijk. Wij doen dan ook zeker niet álles op de computer, maar alleen wanneer het toegevoegde waarde heeft.
Wij hebben aan Microsoft laten zien hoe wij deze innovatie vormgeven en men was erg onder de indruk. Daarom mogen wij ons al vanaf volgend schooljaar een Microsoft Showcase School noemen!
Vanuit Microsoft krijgt wij ondersteuning om verder te werken aan onze eigen visie en beleid en we mogen ons aansluiten bij het Showcase-netwerk. Een geweldige kans om dat wat we doen, nog beter vorm te geven!
Op dinsdag 17 september zullen wij officieel ingehuldigd worden. Dat is natuurlijk wel een feestje waard!
Meer informatie volgt na de zomervakantie!

Deel deze pagina:

School video