Je

bent

welkom!

Teamindeling schooljaar 2019 - 2020
We werken ook dit schooljaar weer met drie groepen. In de loop van het jaar komen daar weer kinderen bij in onze kleutergroep en dat is een heel fijn vooruitzicht! Zo kunnen we ‘van onder af’ blijven doorgroeien naar een groter leerlingaantal.
We hebben het afgelopen schooljaar ervaring opgedaan met het thematisch werken in alle groepen. Dat is zo’n mooie ontwikkeling dat we daar zeker dit schooljaar mee doorgaan en ook verdere stappen in zullen zetten! Dit schooljaar werken we met alle groepen aan (ongeveer) dezelfde thema’s, waardoor we nog meer gezamenlijke activiteiten kunnen organiseren! Ook Inspirium / Microsoft Showcase is en blijft een belangrijke pijler voor ons om goed onderwijs te kunnen geven: “klaar voor de toekomst!”.
Over alle onderwijsontwikkelingen praten we u graag weer bij!

Teamindeling schooljaar 2019 - 2020

Wij stellen ons graag aan u voor!

Directie:

website team 1